11.5.06

1941

5 Comments:

Blogger Kale said...

Nostalgisia nämä sinun Wanhat Kuvat. Korjailetko niitä ennen julkasua, vai ovatko ne vaan säilyneet noin hyvin?

12/5/06 14:24  
Blogger Näkymätön tyttö said...

En korjaile yleensä, tosin tuosta on poistettu muutama pölypilkku, jotka kyllä saattoivat tulla skanneristakin. Pidän siitä että niissä näkyy ajan jälki, mutta voi olla että valitsen vähän hyväkuntoisempia, tai niitä on vain niin paljon tallella. Alkuperäiset omistajat ovat varmaan säilyttäneet niitä hyvissä laatikoissa.

12/5/06 16:02  
Blogger Kale said...

Tuo ajatus ajanpatinan säilyttämisestä on hyvä. Itsellänikin on vanhoja kuvia paljon, mutta kun en välttämättä tiedä missä ne on otettu niin olen välttänyt niiden julkaisemista. Nyt on blogissani kuva Kuopiosta mutta sitäkin kun pösilö yritin irrottaa albumista meinasi käydä köpelösti. Se on niin hapertunut, että vain pinta lohkeili, joten jätin paikoilleen ja skannasin albumin kanssa. Sitä oli pakko vähän korjailla. Mutta kivoja nämä sinun vanhat kuvasi.

15/5/06 07:41  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Minä tiedän kuvieni ottopaikan vain jos se on kuviin merkitty tai itse sen tunnistan. On kyllä ehkä aika epäilyttävää julkaista toisten sukukuvia, mutta toisaalta julkaisen vain kuvia, joiden tekijänoikeus ei ole enää voimassa ja katson että myydessään kuvat osto- ja myyntiliikkeille, varmaan yleensä jäämistöjen osana, ovat kuvien haltijat saattaneet kuvat julkisiksi. Poistaisin kyllä kuvan jos joku sen julkaisusta loukkaantuisi. Ostan vain irtokuvia, niiden skannaaminen on helpompaa. Olen kyllä skannannut albumeissakin olevia kuvia, irroittamatta, eikä kuvan laatu siitä kärsinyt. Täytyy tietysti varoa mahdollisia heijastumia ja albumin pitää kestää sellaista käsittelyä.

22/5/06 18:29  
Anonymous naana said...

Tästä kuvasta tulee mieleen oma isoäitini ja mummola :)

ps. Tämä blogi on aivan ihana! :D

25/5/06 04:17  

Lähetä kommentti

<< Home