18.1.06Joulutauko hieman venyi, pahoitteluni siitä.

6 Comments:

Blogger Merja said...

ikävää tämä luonnosta irtautuminen. näinkin idyllisen kuvan nähdessäni minäkin entinen kanalan omistaja ensimmäiseksi ajattelen lintuinfluenssaa.

ja siis paussejahan tästä bloggaamisesta on pystyttävä pitämään ilman että tulee anteeksipyytämisen tarvetta. kiva kun kuvia kumminkin taas tulee.

18/1/06 12:59  
Blogger viive said...

Toistelen papukaijamaisesti muiden sanomaa, mutta aivan mainio idea tämä blogi, kuvien keräily ylipäänsä, ja nämä kuvat. Mustavalkoiseen vangittua moneen kirjovaa menneisyyttä.

21/1/06 18:14  
Blogger Mayatar said...

Minäkin joskus suunnittelin, että alan keräämään vanhoja valokuvia, niiden uskomattoman tunnelman ansiosta.
En kuitenkaan sitten alkanut, se oli vain yksi idea kymmenien joukossa, joka jäi kun piti keskittyä muuhun.
Siksi on ihastuttava käydä täällä. <3

24/1/06 09:32  
Blogger Iines said...

Siis, minusta on tämäntyyppinen kuva olemassa, mutta ei ihan noin vanha ja ruskea... Ruokin siinä pikkutyttönä sukulaisen kanoja pihalla shortseissani... Kenties julkaisen joskus valokuvablogissani muutaman vanhan kuvan..

24/1/06 19:18  
Blogger Näkymätön tyttö said...

Minulle on hyvin tärkeää että blogista ja sen ideasta pidetään, tuollaiset kommentit kannustavat päivittämäänkin :) (tällä hetkellä muussa elämässä on hieman voimia vaativa jakso ja se heijastuu tännekin)
Joskus tuntuu että vanhojen valokuvien keräämistä pidetään vähintään huvittavana ja aika kummallisena. Viime aikoina kokoelmaani eivät kyllä ole karttuneet. Pitää varmaan joskus käydä katsomassa jos kotikaupungin vanhojen tavaroiden liikkeistä löytyisi valokuvia.

Ikkunaiines, olisi hauskaa nähdä se kuva ja muitakin.

24/1/06 19:27  
Blogger Iines said...

Ah näkymätön tyttö, minäpä panen sen kuvan vaikkapa Iineksen kuvat -blogiin. Voin tehdä sinne sellaisen vanhojen kuvien sikermän. Kiva ehdotus!

2/2/06 13:04  

Lähetä kommentti

<< Home